نودل های گندم به دلیل آماده سازی راحت، طعم و طعم بی نظیر و هزینه های مقرون به صرفه مورد علاقه بسیاری از مصرف کنندگان است با توسعه اقتصاد جهانی و افزایش آگاهی در مورد سلامت و تغذیه، مصرف کنندگان نیازهای بیشتری را برای کیفیت غذایی، بافت، طعم و طعم محصولات نودل می طلبند.
در همین حال، با اتوماسیون تولید نودالیت تند 75 گرمی، تولید کنندگان رشته فرنگی به خواص پردازش خوب و سازگار نودل نیاز دارند برای پاسخگویی به این خواسته های جدید، بسیاری از مواد کاربردی در محصولات نودل برای بهبود کیفیت پردازش و خوردن و عملکرد متنوع رشته فرنگی به کار گرفته شده است.
این مواد کاربردی به رشد سریع صنعت پردازش نودالیت سبزیجات مدرن کمک کرده است این فصل انواع مختلفی از موادی را که استفاده شده یا پتانسیل ترکیب شدن در محصولات نودل را دارند، بررسی میکند تا راهنمایی مفید برای تولید نودل تجاری ارائه کند.
آشنایی با رشته فرنگی آسیایی
گری جی هو، در تولید نودل آسیایی، 2020
3 فرمولاسیون رشته فرنگی گندم
نودل آسیایی به دلیل تفاوت در نحوه تولید و ارائه به مصرف کننده به انواع و اشکال مختلفی تبدیل شده است فرمولاسیون 9 نوع عمده نودل آرد گندم را فهرست می کند.
نودل های خام/خشک تازه چینی، نودل های udon ژاپنی و نودل های آمریکای لاتین Chao Mein دارای ساده ترین فرمولاسیون هستند که فقط حاوی آرد، آب و نمک هستند با این حال، نیازهای کیفیت آرد آنها بسیار متفاوت است رشته فرنگی خام تازه چینی به آرد گندم سخت با پروتئین متوسط تا زیاد و مقدار خاکستر کم نیاز دارد.
رشته فرنگی خشک چینی از محتوای پروتئین آرد مشابه رشته فرنگی خام چینی استفاده می کند، اما میزان خاکستر آرد بیشتر است نودالیت گوشت آماده از آرد نیمه سخت با پروتئین کم، چسبندگی نشاسته بالا و محتوای خاکستر کم تولید میشوند و نودل Chao Mein معمولاً از آرد گندم سخت با محتوای پروتئین متوسط و خاکستر متوسط تهیه می شود.
نودل های قلیایی چینی، هوکین مالزیایی، نودل chuka-men، نودل فوری سرخ شده و نودل تایلندی بامی (تخم مرغ) همگی از نمک های قلیایی در فرمولاسیون خود استفاده می کنند هیدروکسید سدیم اغلب در رشته فرنگی هوکین استفاده می شود تا رنگ زرد بیشتری به دلیل PH بالاتر از نمک های کربناته بدهد.
نودالیت تند کره ای سرخ شده اغلب حاوی بیشترین مواد برای رسیدن به زمان کم آب رسانی و بهبود رنگ و بافت هستند نودل بامی تایلندی حاوی تخم مرغ های تازه در فرمول است، بنابراین هم رنگ و هم بافت تحت تأثیر فعل و انفعالات بین تخم مرغ تازه و نمک های قلیایی قرار می گیرند.
معرفی، توسعه محصول، و شیوه های تولید رشته فرنگی سبوس دار و نودل بدون گلوتن به ترتیب در فصل 6 و 7 فصل 6 فصل 7 ارائه شده است امید است که این کتاب راهنما مروری جامع و در عین حال مختصر از به روز رسانی تحقیقات نودل آسیایی و شیوه های تولید ارائه دهد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.