گل محمدی وحشی خواص درمانی خود را در درجه اول مدیون میوه های آن است.
آنها منبع بسیار غنی ویتامین C هستند، بنابراین ارزش استفاده از آنها در درمان طبیعی سرماخوردگی و آنفولانزا را دارد.
آماده سازی و تنتور گل محمدی خشک شده ۱۴۰۱ همچنین به عفونت های دستگاه ادراری یا دستگاه گوارش کمک می کند.
با توجه به آنتی اکسیدان ها و اسیدهای میوه موجود در ترکیب، گل محمدی وحشی در لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به عنوان یک ماده جوان کننده یا مرطوب کننده استفاده می شود.
گل محمدی انبوهی از مواد فعال با خواص درمانی است.
من با دوز بسیار بالای ویتامین C با اثر آنتی اکسیدانی قوی مشخص می شوم.
نشان داده شده است که خوردن 2 تا 3 میوه در روز به شما امکان می دهد نیاز به ویتامین C را برآورده کنید.
محتوای آن به زمان برداشت گل محمدی، نحوه نگهداری و خشک شدن آنها بستگی دارد.
در 100 گرم میوه تا 1200 میلی گرم از این ویتامین وجود دارد که بیشتر از مرکبات است.
شایان ذکر است که فراهمی زیستی آن با وجود فلاونوئیدها افزایش می یابد.
گل محمدی به دلیل سایر آنتی اکسیدان های طبیعی دارای خواص درمانی است: ویتامین های A و E. همچنین حاوی ویتامین های B، ویتامین K، آهن و اسید فولیک است.
گل سرخ همچنین سرشار از بیوفلاونوئیدها – ترکیبات فعال، و همچنین تانن ها، قیف های ضروری و اسیدهای مالیک و سیتریک است.
دوره گلدهی رز وحشی در اردیبهشت و خرداد است.
سپس گلبرگ های گل محمدی را ترجیحاً در هوای آفتابی جمع آوری می کنند سپس گلبرگ ها را باید در جای خشک و دارای تهویه مناسب خشک کرد، اما در زیر نور مستقیم آفتاب خشک نشود زیرا رنگ خود را از دست می دهد.
از طرف دیگر، جمع آوری گل محمدی باید در پاییز انجام شود، زمانی که آنها از قبل رسیده اند.
میوه برداشت شده باید خشک شود. همچنین می توانید آنها را فریز کنید تا ارزش غذایی خود را از دست ندهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.