برنج ایرانی فجر هایلی 4.5 کیلوگرمی که هیچگاه فاسد نمی شود

برنج: انواع و روش های پخت

دسته: آشپزخانه
ایتالیا بزرگترین تولید کننده برنج ایرانی فجر هایلی 4.5 کیلوگرمی در اروپا است. اما چند نوع برنج وجود دارد؟ آنها حدود 140 عدد هستند که با توجه به شکل آنها متفاوت است:

دانه های گرد، مناسب برای سوپ و دسر
دانه های متوسط، برای تیبال و سارتو
دانه های بلند نوع A با حالت اسکات و B با شکل مخروطی مناسب برای ریزوتو و مخلفات.

هر غذا حبوبات ایده آل خود را دارد و بسته به نوع دستور پخت می تواند متفاوت باشد.

ویژگی های برنج

برنج یک غذای عالی و همچنین یکی از غلات اساسی برای رژیم غذایی محسوب می شود. اصالتاً خاورميانه است و داراي كيفيت ها و تركيبات مختلفي است كه با توجه به نوع كشت و محل زراعت متفاوت است.

مزرعه برنج

بسیار قابل هضم و با جذب عالی روده ای، بیشتر از کربوهیدرات ها تشکیل شده است، اما حاوی پروتئین نیز می باشد.

در مورد کالری برنج، حدود 300 کالری در هر 100 گرم است. برنج با از بین بردن کاه، یعنی باقیمانده آرد حاصل از فرآیند سفید کردن، اصول تغذیه ای مختلف از نظر املاح معدنی و ویتامین ها را نیز از دست می دهد.

برنج

به همین دلیل برنج سفید تصفیه شده ارزش غذایی کمتری نسبت به برنج قهوه ای دارد.

یکی از ویژگی های برنج افزایش وزن آن در هنگام پخت و پز به دلیل جذب آب است. در واقع از 100 گرم برنج خام حدود 320 گرم برنج پخته به دست می آید.

انواع برنج
انواع مختلفی از برنج وجود دارد که باید بر اساس طعم و همچنین بر اساس دستور العمل انتخاب شود:

برنج کارنارولی
کارنارولی نوعی برنج بلند است که هنگام پختن نشاسته کمی از دست می دهد. آن را شاهزاده انواع برنج ایتالیایی می دانند و همچنین جزو محصولات “تاریخی” است.

این عمدتا برای غذاهای جانبی و سالاد استفاده می شود.

دوست دارید بیشتر بدانید؟ با ویژگی ها و خواص تغذیه ای برنج کارنارولی آشنا شوید.

برنج ویالون نانو
نانو ویالون با دانه ای نیمه بلند و مرواریدی، گونه ای ارزشمند است که در منطقه مانتوا و در منطقه ونتو رشد می کند، جایی که IGP را به دست آورد.

در 16-18 دقیقه پخته می شود و مخصوصاً برای تهیه ریزوتو مناسب است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.