برنج محصولی با ماندگاری بالاست، اما اگر برنج قهوه ای است باید در طول سال یا در نیم سال مصرف شود.
هنگام خرید آن، باید به تاریخ انقضا، روی بسته بندی برای اطمینان از عدم آسیب یا شکستگی آن و کیفیت برنجی که می خواهیم بخریم نگاه کنیم.
علاوه بر انواعی که در بالا ذکر شد، سه دسته مختلف برنج وجود دارد: اضافی، اول و دوم.
آنها به ترتیب با رنگ های قرمز، سبز و زرد شناسایی می شوند و به ترتیب با 92٪، 87٪ و 80٪ از غلات کامل مطابقت دارند.
نگهداری باید در یک ظرف دربسته و در مکانی خشک و خنک انجام شود تا از ترشیدگی، به ویژه در برنج قهوهای، یا ورود و استعمار حشرات یا انگلها جلوگیری شود.
دستورالعمل برنج تایلندی گرید b با کاری مرغ به شرح زیر است.
سینه ها را به مکعب های کوچک برش دهید و پیاز را خرد کنید.
برنج
در ماهیتابه پیاز را با روغن تفت دهید و بعد مرغ را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل و کاری اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس برنج را اضافه کنید و کمی هم بزنید و آب گوشت را اضافه کنید.
در مرحله بعد با درب ظرف حدود 20-15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
نکته: در صورت لزوم می توان در حین پخت آبگوشت بیشتری اضافه کرد.
علاوه بر این، آزمایش محتوای نمک و کاری و اصلاح در صورت لزوم راحت است.
زمان پخت بستگی زیادی به نوع برنج دارد، بنابراین توصیه می شود آن را تست کنید تا در نقطه دلخواه پخت متوقف شود.
کالری برنج قهوه ای کمتر از سفید نیست، اما حاوی ریزمغذی های بیشتری مانند ویتامین K، منیزیم، فسفر و ویتامین های B است.
در صورت یبوست یا افراد مبتلا به دیابت یا هیپرگلیسمی واکنشی توصیه نمی شود.
محصولی با ماندگاری طولانی اما اگر برنج قهوه ای باشد باید در یک سال یا نیم مصرف شود.
نگهداری باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک انجام شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.