تقریباً تمام خرماها را می توانید از فروشگاه خشک خریداری کنید، بر اساس ظاهر آنها می توان فهمید که خشک شده اند یا نه.
بیش از 200 گونه با اشکال و عطرهای مختلف وجود دارد، پرمصرف ترین گونه های آن مدجول و دگلت نور هستند و بسته به تنوع رنگ آنها از زرد روشن تا قرمز روشن متغیر است.
خرما مضافتی کرمان سرشار از برخی مواد مغذی مهم است، محتوای کالری آنها بیشتر از اکثر میوه های تازه است.
محتوای کالری خرما مشابه سایر میوه های خشک مانند انجیر و کشمش است، آنها حاوی 23 اسید آمینه و مقدار نسبتاً زیادی مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم و همچنین عناصر کمیاب مس، آهن و منگنز هستند.
آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند که به بسیاری از مزایای سلامتی آنها کمک می کند.
آنها حاوی فیبر نامحلول و محلول و بسیاری از اسیدهای آمینه مفید هستند که می توانند هضم غذا را تحریک کنند.
آنها برای یبوست کار می کنند – آنها حاوی فیبر محلول هستند که برای حفظ سلامت روده ها و عبور راحت غذا از دستگاه گوارش ضروری است که می تواند علائم یبوست را تسکین دهد.
فوق العاده غذایی برای تقویت استخوان ها و مبارزه با بیماری هایی مانند پوکی استخوان. سلنیوم، منگنز، مس و منیزیم، مواد معدنی ضروری برای رشد و استحکام استخوانهای سالم، به ویژه با افزایش سن و ضعیف شدن استخوانهای افراد.
مقدار قابل توجهی آهن برای افراد مبتلا به کم خونی مناسب است، آهن انرژی و قدرت را افزایش می دهد و در عین حال احساس خستگی و بی حالی را کاهش می دهد.
آنها به افزایش وزن پس از یک بیماری طولانی کمک می کنند – یک کیلوگرم خرما تقریباً 3000 کالری دارد (آنها منبع قند، پروتئین و بسیاری از ویتامین های ضروری هستند).
به عنوان یک محرک برای سلامت و عملکرد سیستم عصبی عمل می کند – سرعت و توجه فعالیت مغز را افزایش می دهد. سلامت مغز را ارتقا می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.