انتخاب طعمه یکی از مهم ترین مسائلی است که ماهیگیرانی که با طعمه از ساحل صید می کنند به آن توجه خواهند کرد.
طعمه خوب به طور قابل توجهی شانس شما را برای صید ماهی افزایش می دهد، اضافه کنیم که هیچ عامل واحدی در ماهیگیری تعیین کننده نیست.
اگر در آب و هوای نامناسب در مکان نامناسبی قرار بگیرید، حتی اگر از بهترین خوراک ماهی شرکت مازندران استفاده کنید، نمی توانید ماهیگیری کنید.
در این مقاله به نحوه انتخاب فید خود می پردازیم. به عبارت دیگر سعی می کنیم به این سوال پاسخ دهیم که از کدام ماهی استفاده می کنیم و کدام طعمه را بهتر می توانیم شکار کنیم، با این حال، قبل از پرداختن به موضوع باید چند توضیح داده شود:
اول از همه، می توان از روش ها و طعمه های مختلف ماهیگیری در دریاهای ما استفاده کرد.
توصیه هایی که در این مقاله ارائه خواهیم کرد برای عموم مردم است؛ به عبارت دیگر، ترتیب اثرگذاری این طعمه ها که در هر منطقه معتبر است، ممکن است از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت باشد.
چه زمانی برای ماهیگیری برویم (نه تنها زمان، بلکه فصول نیز در ماهیگیری بسیار مهم است.
مثلاً در تابستان به دلیل مهاجرت به سختی می توان ماهی آبی پیدا کرد؛ یا ماهیگیری از ساحل کارآمد نیست، زیرا بیشتر ماهی ها به آنجا فرار می کنند. آبهای عمیق و خنک در تابستان).
آنها عوامل مهمی در ماهیگیری هستند.
نکته مهم دیگر در انتخاب طعمه این است که قرار است کدام ماهی را شکار کنید.
زیرا یک ماهیگیر خوب به سراغ ماهی مورد نظر می رود و همه مواد خود را بر اساس آن تعیین می کند.
انتخاب خوراک باید بر این اساس انجام شود. در غیر این صورت، کسب و کار شما به شانس واگذار می شود.
تازگی خوراک های شما و اینکه آیا آنها به طور طبیعی در مرتع یافت می شوند نیز مهم هستند (برای دریافت مقاله در مورد اینکه بهترین خوراک چگونه باید باشد، کلیک کنید).
بهترین راه برای فریب ماهی این است که طعمه ای را که دوست دارد به آن بدهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.