کیک های عید شکل و انواع هستند.. و اصلش فرعونی است.
کلوچه فومن یکی از مهم ترین میهمانان سفره عربی در ایام مبارک عید سعید فطر و از جنبه های ضروری جشن آن به شمار می رود و شادی عید فطر بدون آن کامل نمی شود تا زمانی که تبدیل به یک عید شود.
عادتی که نمی توان آن را ترک کرد به گفته پورتال آنلاین استان قاهره، اگرچه شیرینی های دیگری برای عید وجود دارد.
بیسکویت، پتیفور، غریبه، منین و… پیدا میکنیم، اما کیک عید همیشه روی سفرههای خانهها مینشیند و در تعطیلات به بازدیدکنندگان خوش آمد میگوید، چه خانگی باشد و چه از فروشگاهها خریداری شود.
خانهها عید فطر را فقط با کیک میپذیرفتند.
کیک های عید و خانواده دور هم جمع می شوند تا آن را درست کنند
حکاکی زنان خانواده کهک – عکس از وب سایت پورتال الکترونیکی استانداری قاهره
و در مورد تهیه کیک مرسوم است که خانواده در ده روز آخر ماه مبارک رمضان در یکی از منازل اقوام یا دوستان جمع می شوند تا کیک عید درست کنند و بچه ها نیز برای شرکت در تهیه کیک آماده می شوند به همین دلیل کیک می گیرند یا طراحی می کنند.
شکل های متمایز مخصوصاً به صورت حرف اول اسمشان را به نزدیکترین نانوایی می برند تا بپزد و خیلی زود قالب های کیک از نانوایی برگشتند تا بچه ها بعد از گذاشتن مشتاق چشیدن آنچه درست کرده بودند بچشند.
شکر نرم روی آن و گرفتن یکی پس از دیگری در خفا و شادی عید سعید فطر.
در این فضا با منشأ کهک و چرایی پیوند آن با عید سعید فطر آشنا می شویم؟
کیک های عید .. تاریخی که به زمان فراعنه برمی گردد
تاریخچه ساخت کیک های جشن به دوران مصریان باستان برمی گردد که در زمان خود دیسک نامیده می شد و وجود آن با جشن ها و اعیاد مذهبی نیز همراه بود و در نقاشی ها ذکر شده بود که عسل زنبور عسل را با قیمه مخلوط می کردند و به هم می زدند.
سپس به آرد اضافه کرده و هم می زنیم تا به خمیری تبدیل شود که به راحتی درست می شود و سپس روی تخته ها چیده و در فر می گذارند یا مقداری از آنها را در روغن یا روغن سرخ می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.