هل ادویه ای است که قرن ها به عنوان یک افزودنی آشپزی و در طب طبیعی استفاده می شود.
هل دارای خواص بسیاری برای سلامتی است، از جمله: ضد التهاب، کاهش فشار خون، اثر مثبت بر زخم و کبد.
هل سبز اعلا 10 گرمی طعم کمی تلخ و تند دارد و مکملی عالی برای سایر ادویه های تند مانند میخک یا دارچین است. هل به غذاهای شیرین و خوش طعم، دسرها اضافه می شود و به خوبی با … قهوه ست می شود.
ما دقیقا بررسی کردیم که هل چه خواصی دارد و چگونه آن را به بهترین شکل مصرف کنیم.
هل ادویه ای است که به دو صورت هل سبز و هل سیاه وجود دارد.
هل منبع ترکیبات فنلی و حاوی اسانس است. این مواد خواص سلامتی آن را تعیین می کنند.
هل دارای خواص ثابت شده برای کاهش سطح تری گلیسیرید خون و کاهش فشار خون است.
هل دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است؛ هل ممکن است معده را از زخم و کبد را از آسیب محافظت کند
هل دارای خواص ضد باکتریایی است، به ویژه در برابر باکتری های مسئول بیماری های پریودنتال.
هل گیاهی از خانواده زنجبیل است که از دانه های آن به عنوان ادویه استفاده می شود.
به طور عمده در هند، گواتمالا، سریلانکا، نپال، اندونزی، کاستاریکا، مکزیک رشد می کند.
دو نوع اصلی هل وجود دارد: سیاه و سبز؛ هل سبز (Elettaria cardamomum) – هل واقعی در نظر گرفته می شود.
همچنین به شکل سفید شده (هل سفید) می آید؛ با رایحه مرکبات-زنجبیل با رایحه ای تند مشخص می شود.
از دانه ها و غلاف ها به عنوان ادویه استفاده می شود؛ هل سیاه (Amomum subulatum) – در مقایسه با هل سبز، دارای غلاف های بزرگتر (قهوه ای تیره) است.
فقط از دانه ها به عنوان ادویه استفاده می شود. ارزان تر از هل سبز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.