آرد همه منظوره یک عنصر رایج در بسیاری از غذاهایی است که می خوریم، اما چقدر سالم است؟
این یک محصول گندم تصفیه شده است که در مقایسه با گندم کامل فاقد برخی مواد مغذی است. با این حال، آرد همه منظوره ارزش غذایی خاصی دارد – حاوی پروتئین، کربوهیدرات و فیبر است. مانند هر غذا، اعتدال در مصرف آرد همه منظوره کلیدی است: مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به افزایش وزن یا سایر نگرانی های سلامتی شود.
آرد سوخاری همه منظوره یکی از مواد اصلی در اکثر خانه های ایرانی است که برای تهیه کلوچه، کیک، نان و سایر محصولات پخته شده استفاده می شود. پس آرد همه منظوره از چه ساخته شده است؟ آیا این برای شما خوب هست؟ در اینجا اطلاعاتی در مورد آنچه در داخل این ماده محبوب وجود دارد، و اینکه آیا در رژیم غذایی خود به آن نیاز دارید یا خیر، آورده شده است.
آرد همه منظوره: حقایق تغذیه ای
محتوای غذایی آرد همه منظوره در هر 100 گرم (3.5 اونس) شامل:
کالری: 364 کیلو کالری،
پروتئین: 10 گرم.
کربوهیدرات: 76 گرم.
چربی: 1 گرم
آرد همه منظوره پروتئین کمی دارد، که جای تعجب نیست، زیرا گوشت یا لبنیات نیست. پروتئین یک ماده مغذی مهم برای ساخت عضلات، پوست، مو، استخوان ها، سلول های خونی و هضم است. آرد همه منظوره حاوی حدود 10.5 درصد پروتئین است که در مقایسه با سایر آردها پایین ترین سطح طیف است.
محتوای پروتئین آرد همه منظوره می تواند بسته به برند متفاوت باشد، و برخی از مارک ها حتی با مواد مغذی مانند نیاسین و تیامین غنی شده اند. پروتئین پایه و اساس عضله سازی را تشکیل می دهد و مصرف مقدار مناسبی از آن در روز را بسیار مهم می کند. آرد همه منظوره مطمئناً بهترین منبع پروتئین نیست، اما اگر آن را با چند غذای غنی از پروتئین دیگر همراه کنید، میتواند شما را به هدف روزانهتان نزدیکتر کند.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.