فواید کیک برای تقویت سلامتی!

کیک مغزدار، به طور کلی، هر یک از انواع نان ها، کوتاه شده یا کوتاه نشده، معمولاً با قالبی که در آن پخته می شود، شکل می گیرد، یا به طور خاص، یک نان شیرین، اغلب غنی یا لطیف.

در آشپزی مدون فرانسه، همه کیک‌ها یا گاتوها از یکی از هشت خمیر اصلی به دست می‌آیند: شیرینی کوتاه، شیرینی پولکی، شیرینی شیرین، ساوارین، بریوش، بابا، شیرینی چو و جنوایز به اینها انواع بی نهایت طعم دهنده و مواد تزئینی مانند مارزیپان، پودر قند، ادویه جات، میوه ها و خامه ها اضافه می شود.

تورته یک کیک بسیار غنی است که در سراسر اروپا یافت می شود، اغلب از لایه های نازک متعدد و حاوی آجیل، میوه، خامه و شکلات به صورت ترکیبی ادعای اختراع شکلات معروف جهانی Sachertorte بین دو هتل وین مورد مناقشه قرار گرفته است.

در ایالات متحده، کیک بستنی ساده معمولا با یکی از سه روش تهیه می شود در روش مرسوم شکر و چربی را با هم مخلوط می کنند، تخم مرغ را اضافه می کنند و مخلوطی از آرد، نمک و بیکینگ پودر را به طور متناوب با مایع مخلوط می کنند که با مواد خشک شروع و پایان می یابد.

روش مافین شامل افزودن مواد مایع ترکیبی به مواد خشک ترکیبی است اما، اگرچه سریع و آسان است، اما این روش بدون تغییر، کیک بستنی یخچالی تولید می کند که تمایل به بافت درشت دارد و کیفیت نگهداری ضعیفی دارد.

در روش تخلیه سریع یا یک کاسه، همه مواد به جز مایه خمیر مایه را در ظرفی ریخته و به شدت با هم مخلوط می کنند (ترجیحاً با همزن برقی)، مایه خمیر مایه را اضافه می کنند و مخلوط کردن کامل می شود به عنوان اصلاح روش، تخم مرغ و بخشی از شیر ممکن است به عنوان یک مرحله جداگانه اضافه شود.

کیک شیفون با اصلاح روش مافین درست می شود که در آن سفیده تخم مرغ جداگانه زده می شود و با سایر مواد مخلوط مخلوط می شود کیک اسفنجی خیس های کوتاه ساخته شده با این روش ها را می توان در تابه های لایه ای مسطح، در تابه های نان یا در فنجان های جداگانه پخت و در دمای فر 350 تا 400 درجه فارنهایت (177 تا 204 درجه سانتی گراد) پخت.

  • منابع:
    1. cake
  • تبلیغات: 
    1. نحوه ساخت انواع مبلمان
    2. تاثیر روتختی بر بدن انسان
    3. تولید انواع مدل از پشم شیشه
    4. دانشجویان چینی موفق به اختراع چمدان هوشمند شدند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.