برنج چمپا شمال آسیاب شده بخشی ضروری از رژیم غذایی معمول تقریباً نیمی از جمعیت جهان است. ارزش تجاری قابل توجه و مقبولیت مصرف کننده آن بیشتر به دلیل کیفیت پخت و پز امیدوارکننده، خواص حسی جذاب و ماندگاری طولانی تر است.
با این حال، از دست دادن قابل توجه لایه سبوس غنی از مواد مغذی در طول آسیاب، باعث می شود که مواد مغذی کمتری نسبت به غلات کامل داشته باشد.
بنابراین، افزایش ارزش غذایی برنج آسیاب شده در بهبود سلامت و رفاه مصرف کنندگان برنج، به ویژه برای کسانی که در مناطق کم اقتصادی زندگی می کنند که برنج منبع اصلی کالری و تغذیه است، حیاتی است.
این مقاله مروری انتقادی بر مرزهای چندگانه مداخلات اخیر ارائه میکند، مانند تزریق تنوع ژنتیکی برای غنیسازی آمیلوز و نشاسته مقاوم برای کاهش شاخص گلیسمی، افزایش مواد معدنی و ویتامینها از طریق غنیسازی مکمل و تقویت زیستی به صورت کوتاه و بلند.
مداخلات مدت، و توسعه محلول های تراریخته برای بهبود سطوح مواد مغذی برنج آسیاب شده. علاوه بر این، این بررسی مزایای ترکیبات کاربردی برنج آسیاب شده را برای سلامت انسان و پتانسیل افزایش آنها در برنج برای رسیدگی به بار سه گانه سوء تغذیه برجسته می کند. شایستگی بالقوه برنج آسیاب شده در مورد ایمنی مواد غذایی نیز در این مقاله بررسی شده است.
استدلالهایی که سازمانها برای به تأخیر انداختن پذیرش GR استفاده میکنند اغلب شبیه استدلالهای گروههای ضد واکسیناسیون، از جمله آنهایی که به واکسنها برای محافظت در برابر COVID-19 اعتراض میکنند، است.
برخی از مخالفان GR و بیوتکنولوژی کشاورزی به طور کلی تر، معرفی GR را به عنوان تحمیل مصرف GMOs بر جمعیت می دانند. با این حال، در مورد GR، مصرف کنندگان این گزینه را دارند که به راحتی از مصرف اجتناب کنند زیرا GR به راحتی با رنگ آن قابل شناسایی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.